DlaCiebie.Net - tworzymy Dla Ciebie interNet Analiza, Doradztwo i Serwis dla Przedsiębiorstw oraz Osób Prywatnych .:Podatki:. .:ZUS:. .:Turystyka:. .:Internet:. .:Wirusy:. .:Dyskusje:. .:Sklep:.
Wysłany: Pon 25 Sty 2010, 14:34 Temat postu: ARTUS Agnieszka Górniewska Warszawa- ODRADZAM to biuro!!!!
Chciałem wszystkim odradzić to biuro księgowych! Jestem tak oburzony tym jak potraktowano mnie jako klienta, że postanowiłem podzielić się swoimi wrażeniami i uprzedzić innych!
Księgowość prowadziłem u nich 2 lata. Na początku zapłaciłem 1000 złotych za to, aby P. Górniewska wyprostowała mi te rzeczy, które mogłem źle zrobić. Od początku nie podobało mi się to, że kiedy przychodziłem zapytać o to czy wystawiam prawidłowo faktury czy coś spotykałem się z nastawieniem, jakbym był petentem a nie klientem. Zero uprzejmości i nastawienie "to Pan powinien wiedzieć". Do tego widok, jak szefowa krzyczy po swoich pracownicach traktując je jak debilki.... szok, ale to nie była moja sprawa. Wytrzymywałem to jakoś, aż do momentu jak zarządzała podwyżki za usługi mówiąc "jak się Panu nie podoba to proszę sobie znaleźć inne biuro". Tak więc zrobiłem...
Spytałem, czy sprawy z początku roku za które jej płaciłem są poprawione. Ona na to, że nie płaciłem jej za poprawienie a za sprawdzenie, więc sprawdziła i są błędy. Starałem się jej jakoś spokojnie przedstawić, że ja wiedziałem że mam tam błędy dlatego jej zapłaciłem z góry za wyprostowanie tego, ale na marne się zdało, bo zaczęła krzyczeć i mnie ignorować. Nagle okazało sie, że nie były składane dokumenty VAT za 2 ostatnie miesiące!!!! Kiedy dzwoniłem zapytać dlaczego tego nie zrobiła ona na to, że nie jestem już jej klientem i nie ma ochoty ze mną rozmawiać i... rozłączyła się.
Teraz czeka mnie prostowanie swojej księgowości w nowym biurze, które dostałem już z polecenia. Wolę stracić kilkaset złotych i mieć spokój niż być tak traktowany i mieć bałagan w papierach, którego szefowa biura i tak się wyprze ze niby był z mojej winy.
ODRADZAM!!!!
Odradzam również tam pracować. Chętnie skontaktuje z dwoma byłymi pracownicami biura, które z tamtąd odeszły bo miały dość, że ktoś traktuje ich jak debili i zwala winę za wszystkie błędy. Naprawdę szkoda nerwów!
Wysłany: Pon 25 Sty 2010, 15:26 Temat postu: ARTUS - fatalne biuro księgowych, chamska obsługa klienta
Trochę poszperałem na internecie i znalazłem jedną z opinii byłych pracownic tej Pani na internecie oraz 8 negatywnych opinii w ocenach. Widać, nie mnie pierwszego oszukano.
Pani Agnieszko, jeśli kiedyś Pani to przeczyta to proszę sobie wziąść do wiadomości, że oszukiwanie klientów i traktowanie ludzi jak debili prędzej czy później do Pani wróci ze zdwojoną siłą!
Jeśli ktoś jest tak niezadowolony z usług żeby tracić swój czas na wystawianie negatywnych opinii w internecie to o czymś to chyba świadczy. Będę wszystkim moim znajomym żywo odradzał Pani firmę!!!
Wysłany: Pon 17 Maj 2010, 16:42 Temat postu: jak łatwo szkalować chowając się za głupkowatym nickiem
Ja prowadzę księgowość swojej firmy i 2 spółek u Pani Górniewskiej od 2001 roku. Poleciłem to biuro 4 swoim znajomym, i wszyscy do dnia dzisiejszego jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Miałem w między czasie 3 kontrole z US i żadna, powtarzam żadna nic nie znalazła !!! Z tego co wiem to znajomi, którym poleciłem to biuro są BARDZO ZADOWOLENI i dalej polecają tę księgową.
W różne rzeczy uwierzę odnośnie pani Górniewskiej, że krzyczy - bo na mnie tez krzyczy jak nawale z dokumentami - ale nie w to, że coś jest nieterminowo lub wcale nie zrobione!!! W życiu nie spotkałem tak solidnej i zdyscyplinowanej osoby.
Polecam tę księgową z pełną odpowiedzialnością.
Makowski R.