logo
DlaCiebie.Net - tworzymy Dla Ciebie interNet
Analiza, Doradztwo i Serwis dla Przedsiębiorstw oraz Osób Prywatnych
.:Podatki:. .:ZUS:. .:Turystyka:. .:Internet:. .:Wirusy:. .:Dyskusje:. .:Sklep:.
Zapraszamy do dyskusji

Prowadzenie księgowości - biura rachunkowe w Warszawie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wersja do druku    Forum DlaCiebie.Net -> Podatki i księgowość
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rozumny

Z nami od: 05 Sty 2007

PostWysłany: Pią 5 Sty 2007, 23:28    Temat postu: Prowadzenie księgowości - biura rachunkowe w Warszawie Odpowiedz z cytatem

Szukam dobrego biura rachunkowego - podatki, księgowość, płace i takie tam. Jakie solidne biuro możecie mi polecić w Warszawie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Dorota74

Z nami od: 09 Sty 2007

PostWysłany: Wto 9 Sty 2007, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam www.liczyk.com.pl ja jestem zadowolona
Powrót do góry
Beata SZuchnik

Z nami od: 31 Sty 2007

PostWysłany: Śro 31 Sty 2007, 20:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kontakt- beata.biuro@wp.pl
strona bs-biuro.pl
Powrót do góry
Dynamic

Z nami od: 12 Lut 2007

PostWysłany: Pon 12 Lut 2007, 9:55    Temat postu: Biuro rachunkowe Dynamic Business Odpowiedz z cytatem

Polecam nasze biuro rachunkowe, profesjonalne i rzetelne.
Kontakt: biuro@dynamicbusiness.pl
tel. 0223987809 lub 505975989
www.dynamicbusiness.pl
www.biuro-rachunkowe-warszawa.com.pl
Powrót do góry
robert123

Z nami od: 07 Paź 2008

PostWysłany: Wto 7 Paź 2008, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zachecam do umowienia sie na spotkanie z tym biurem http://www.rafal-kaczmarek.pl

Z nami od: 14 Paź 2008

PostWysłany: Wto 14 Paź 2008, 11:47    Temat postu: księgowość internetowa Odpowiedz z cytatem

Biuro Rachunkowe JOTA s.c. oferuje księgowość internetową. Internet to przyszłość, niedługo nikt już nie będzie pamiętał, że firmę i księgowość prowadziło się w sposób tradycyjny. Jeżeli zgadzają się Państwo z tym stwierdzeniem i jesteście gotowi zmienić i udoskonalić w sposób nowoczesny księgowość swojej firmy, zapraszamy do nas.

Biuro Rachunkowe JOTA s.c. poleca :

Przykładowy zakres usług:
- pomoc przy zakładaniu działalności gospodarczej, wyborze formy opodatkowania
- prowadzenie Książki Przychodów i Rozchodów, pełnej księgowości, ryczałtu
- prowadzenie rejestrów VAT
- prowadzenie obsługi kadrowo-płacowej firm
- sporządzanie deklaracji do ZUS-u i Urzędu Skarbowego
- sporządzanie rocznych zeznań podatkowych.

Zalety współpracy z naszym Biurem :
* konkurencyjne ceny
* prowadzenie księgowości "na odległość" on-line
* faktura VAT
* łatwy kontakt telefoniczny i mailowy

Klient w łatwy i prosty sposób samodzielnie wprowadza swoje dokumenty na przygotowaną do tego platformę elektroniczną, dokumenty źródłowe pozostają u klienta. Biuro prowadzi nadzór księgowy nad wprowadzonymi dokumentami, generuje odpowiednie deklaracje gotowe do wydruku i złożenia w swoim Urzędzie Skarbowym. W trakcie trwania umowy jesteśmy do dyspozycji i gotowi do pomocy poprzez Internet lub telefon.

Firma BR "Jota " działa na rynku od 1994 roku, posiada Certyfikat Księgowy wydany przez Ministerstwo Finansów oraz ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej.

Kontakt:
email: monia.nosek@wp.pl
gg: 2385262
Powrót do góry
globus1977

Z nami od: 27 Paź 2008

PostWysłany: Pon 27 Paź 2008, 9:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WITAM
Osobiście korzystam z biura RMS GROUP Sp zoo przy ul. Mickiewicza 18 w Warszawie ( TEL 839-11-58 , 839-32-48 ) . Super biuro , rzetelna obsługa i dojazd do klijenta całkowicie gratis. GORACO POLECAM
Powrót do góry
andorcia

Z nami od: 03 Lis 2009

PostWysłany: Wto 3 Lis 2009, 12:54    Temat postu: Dobre biuro rachunkowe Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o dobre biuro w okolicy Mokotowa i Woli to ja polecam BR Renoma na Instalatorów. Miła i konkretna obsługa z konkurencyjnymi cenami. Polecam 22/846 14 54
Powrót do góry
kapitanciacho

Z nami od: 25 Sty 2010

PostWysłany: Pon 25 Sty 2010, 14:16    Temat postu: ARTUS Agnieszka Górniewska - ODRADZAM Odpowiedz z cytatem

Chciałem wyrazić swoją fatalną opinię na temat biura księgowego ARTUS Agnieszka Górniewska Warszawa.

Pierwszy raz zdarza mi się, aby tracić czas na wystawienie swojej negatywnej opinii na internecie, ale czuję się tak oszukany, że muszę ostrzec inne osoby. ODRADZAM TO BIURO NAWET WROGOWI!

Po roku prowadzenia działalności miałem już dość patrzenia jak szefowa krzyczy i wyzywa swoje pracownice, jak traktuje mnie jak petenta kiedy staram się spytać o jakieś rzeczy związane z księgowością itd. Nagle okazało się, że 2 ostatnie miesiące za VAT nie są wypełnione a kiedy pytam P. Agnieszki dlaczego skoro jej płaciłem za to ona stwierdza, że nie chce się jej ze mną rozmawiać o odkłada słuchawkę!!!

Do tego zapłaciłem jej 1000 złotych za wyprostowanie mojej księgowości zanim tam trafiłem. Na koniec spytałem, czy jest wyprostowana a ona na to, że są w niej błędy, ale nie zapłaciłem jej za poprawienie tych błędów tylko za sprawdzenie czy są. Kiedy starałem sie zachować spokój i wytłumaczyć jej, że to że sa błędy dobrze wiem dlatego tyle jej płacę za to, żeby je poprawiła ona zaczęła krzyczeć i wyśmiewać mnie, że nie będzie tego robiła za darmo. PARANOJA!

Tyle nerwów kosztowało mnie to wszystko, że muszę podzielić się tą opinią z innymi internautami. NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ TEJ BABIE!!!
Powrót do góry
emgry

Z nami od: 27 Sty 2010

PostWysłany: Śro 27 Sty 2010, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,
chciałam zaproponować usługi swojego biura. W razie chęci współpracy lub jakicholwiek pytaniań proszę o kontakt na maila emgryn@wp.pl
pozdrawiam
Edyta
Powrót do góry
kika99

Z nami od: 16 Kwi 2010

PostWysłany: Pią 16 Kwi 2010, 11:33    Temat postu: Lefthand Odpowiedz z cytatem

Poszukuję osób które miały doświadczenie w używaniu programów firmy LEFTHAND.  
Słyszałam, że są to programy bardzo dobre jakościowo a cena jest też przystępna. Chciałabym jednak poznać doświadczenie kogoś kto poznał ten program.
Powrót do góry
myszkamiki99

Z nami od: 23 Kwi 2010

PostWysłany: Pią 23 Kwi 2010, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
drukowanieulotek(pl)
Powrót do góry
KarolinaWawa

Z nami od: 02 Sie 2010

PostWysłany: Pon 16 Sie 2010, 8:44    Temat postu: biuro rachunkowe DomData Odpowiedz z cytatem

zdecydowanie polecam biuro DomData. Rozumieją klienta, zawsze pomocne. Są w samym centrum Warszawy na żurawiej tel 022 502 31 30 biuro.warszawa@domdata.com
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wersja do druku    Forum DlaCiebie.Net -> Podatki i księgowość Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: