logo
DlaCiebie.Net - tworzymy Dla Ciebie interNet
Analiza, Doradztwo i Serwis dla Przedsiębiorstw oraz Osób Prywatnych
.:Podatki:. .:ZUS:. .:Turystyka:. .:Internet:. .:Wirusy:. .:Dyskusje:. .:Sklep:.
Zapraszamy do dyskusji

SpiderzillaPL
Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wersja do druku    Forum DlaCiebie.Net -> Dodatki do Mozilli
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenrock

Z nami od: 04 Cze 2003

PostWysłany: Sob 27 Gru 2003, 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spiderzilla zawiera w sobie zawsze polskie paczki lokalizacyjne , jeżeli po zaisntalowaniu Spiderzilli , jest ona w języku angielskim (co nie powinno się zdarzać) trzeba zrobić mały trick:
- jeżeli jest to Mozilla to należy zmienić język całej mozilli na angielski , restart, zmienić na język polski, restra i powinna Spiderzilla być już po polsku
- jeżeli jest to Firebird to należy go uruchomić z takimi opcjami "MozillaFirebird.exe -UILocale pl-PL"
Powrót do góry
arsmageddon-gość
Gość

PostWysłany: Wto 10 Lut 2004, 23:00    Temat postu: taki pomysł dla spiderzilli Odpowiedz z cytatem

żeby S-zilla
skanowała ściągnięte pliki *.css w poszukiwaniu frazy

@import url(*.css)

i ściągała również ów importowany plik ze stylem

a w rezultacie sciągała wszystkie css-y co zapobiegałoby nieprawidłowemu wyświetlaniu niektórych stron Smile
Powrót do góry
lenrock

Z nami od: 04 Cze 2003

PostWysłany: Śro 11 Lut 2004, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem za , ale podaj jak skonfigurować do tego Httrack Wink . Traba zrozumieć że Spiderzilla jest jedynie graficznym uzupełnieniem silnika httracka.
Powrót do góry
escapada
Gość

PostWysłany: Pią 25 Cze 2004, 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszytkich.

zaistalowałem najnowszego firefoxa 0.9 i nie działa mi na nim spiderzilla (nie chce się zainstalować),próbowałem na wersji angielskiej i polskiej ale bez skutku,wróciłem do 0.8 i działa,czy da sie ją uruchomić na 9.0?

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wersja do druku    Forum DlaCiebie.Net -> Dodatki do Mozilli Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: