| lenrock : |
| Premiera światowa Spiderzilli Linuxowej (także tej proxo lubnej na Winde) nastąpiła na http://www.httrack.com/index.php?p=2 |
| Dzięki za zgłoszenie błędu i od razu napisanie na czym on polega , niestety zawsze używam Linuxa jako root i dlatego go niezauważyłem . W natępnej wersji która niesie podobną ilość zmian ze sobą i jest już w połowie przygotowana będzie to już poprawione . |
| Co do zapamiętywania ustawień , to też mam takowy zamiar , na razie część ustawień: ścieżka, proxy jest zapamiętywanych do profilu do pliku localstore.rdf , a planuje stworzyć na wzór prefbara czy tabbrowsera własny plik ustawień spiderzilla.rdf gdzie będą wszystkie ustawienia zapamiętywane .
Ale oddalanie ustawień nie jest moim zdaniem najlepszym pomysłem , robienie lustra każdego serwisu to bardzo indywidualna sprawa i chyba dobrze jak tuż przy guziku "rozpocznij" możesz dostosować zasady ściągania danego serwisu . |
| ten co poprzednio : |
|
fajnie. btw: w iksach jako root? prosisz sie o klopoty |
| ten co poprzednio : |
|
wygodniej by bylo moc ustawic sobie wlasne difolty, tak by nie trzeba bylo za kazdym razem tego przestawiac, a grzebac tylko przy nietypowych sciaganiach. przydala by sie opcjonalnosc instalacji, taka jaka oferuje tabbrowser_extension. z mozliwoscia instalacji w katalogu grogramu lub w katalogu profilu - byloby super. |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)