logo
DlaCiebie.Net - tworzymy Dla Ciebie interNet
Analiza, Doradztwo i Serwis dla Przedsiębiorstw oraz Osób Prywatnych
.:Podatki:. .:ZUS:. .:Turystyka:. .:Internet:. .:Wirusy:. .:Dyskusje:. .:Sklep:.
Zapraszamy do dyskusji

jak zmienić status z "wprowadzony" na "potwie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wersja do druku    Forum DlaCiebie.Net -> Program Płatnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panizosia

Z nami od: 30 Sty 2008

PostWysłany: Śro 30 Sty 2008, 17:09    Temat postu: jak zmienić status z "wprowadzony" na "potwie Odpowiedz z cytatem

jak zmienić status dokumentu z "wprowadzony" na "potwierdzony" dla dokumentów, ktore zostały wprowdzone do Płatnika (i przekazane do ZUS) przed kwietniem 2007r., ponieważ po tej dacie dokumenty są już prawidłowo oznaczone. Być moze pytanie jest banalne, ale jastem poczatkująca w te klocki... Shocked
Powrót do góry
cola

Z nami od: 22 Wrz 2006

PostWysłany: Śro 30 Sty 2008, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba odszukać zestaw (ZESTAWY WYSŁANE) w którym jest ten dokument i potwierdzić cały zestaw.
Powrót do góry
Berg-bar

Z nami od: 05 Sty 2010

PostWysłany: Wto 5 Sty 2010, 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, proszę o pomoc mam taki problem do niedawna wszystko było w porządku ale w gudniu wysyłałam deklaracje do Zus i zaczął się problem, a mianowicie po wielu trudach deklaracje wysłałam ale nie mogę uzyskać potwierdzenia jak chcę to yrobić to mam takie oto komunikaty błąd inicjacji transmisji lub błąd konwersji wartości. Co mam w tej sytuacji zrobić. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Pozdrawiam Tera
Powrót do góry
cola

Z nami od: 22 Wrz 2006

PostWysłany: Wto 5 Sty 2010, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj pobrać ręcznie ze strony:

https://www.ewd.warszawa.zus.pl/PotwierdzeniaPrzesylki.aspx
lub
https://www.ewd.wroclaw.zus.pl/PotwierdzeniaPrzesylki.aspx
lub
https://www.ewd.gdansk.zus.pl/PotwierdzeniaPrzesylki.aspx
Powrót do góry
Berg-bar

PostWysłany: Wto 5 Sty 2010, 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam i dziękuję narazie za odpowiedż, postaram się to zrobić ale nie wiem czy w dalszym ciągu nie będę miała problemu przy wysyłaniu dalszych deklaracji za grudzień. Teraz wchodzi nowy płatnik i ma być do pobrania w Zus-ie po 7 stycznia to może nie będzie problemów. Ale dlaczego tak się dzieje przecież po to robią te programy aby ułatwić a nie utrudniać. Pozdrawiam Tera
Powrót do góry
Berg-bar

PostWysłany: Czw 7 Sty 2010, 17:48    Temat postu: płatnik Odpowiedz z cytatem

Witam, niestety próbowałam recznie ale nie otwiera się strona HTTP404 taka przyczyna. Nie wiem co mam dalej zrobić. Bo jak probuję z płatnika pobra to potwierdzenie to wychodzi tak jak poprzednio pisałam. A może brak jest jakiś Listy CRL ale ich też nie mogę pobrać bo wychodzi to samo.
Może ktoś ma lub miał taki przypadek. Proszę o pomoc. Tera
Powrót do góry
Berg-bar

PostWysłany: Sob 16 Sty 2010, 12:56    Temat postu: Problemy z Płatnikiem Odpowiedz z cytatem

Witam, wszystkich i proszę o pomoc. Zainstalowałam nowego Płatnika 8.01.001 i myślałam, że nie będzie problemów, a tu znowu pasztet..
Wszysko idzie dobrze do czasu wysyłania- pojawia się komunikat - brak konwersji wartości- czy ktoś wie co to za dziwo... Prosze o szybką odpowiedż gdyż deklaracji nie mogę wysłać, a może jest jakaś inna droga wysłania Pozdrawiam Tera
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wersja do druku    Forum DlaCiebie.Net -> Program Płatnik Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: